Groep 7-8

Project onderwaterwereld

Groep 7-8 heeft in het thema van de onderwaterwereld een bijzonder werkstuk gemaakt. Alle kinderen hebben een vissenknuffel gemaakt. Van een tekening naar een patroon. Spelden en op stof uitknippen, aan elkaar naaien met de hand met echte borduurnaald en borduurgaren was een klus die echt geoefend moest worden. Daarna versieren met ogen, bekje, kieuwen en doorgestikt met contrastdraad maakte de vis steeds mooier! Als klap op de vuurpijl mochten de kinderen hun vis van een achterkant voorzien op een elektrische naaimachine. Daarna werd hij opgevuld met zachte wol en dichtgenaaid.

“Juf, mag mijn vis al mee naar huis”? “Want ik wil er zo graag mee knuffelen op de bank terwijl ik tv kijk!” Dit was een veel gestelde vraag. Ook waren er kinderen die meerdere knuffels wilden maken en sommigen vroegen wanneer ze weer iets met naaien gaan doen.

Conclusie; voor herhaling vatbaar!


Er zijn geen items beschikbaar.

Nieuwsberichten van Groep 7-8

Er zijn geen items gevonden.

 

Laatste nieuws


Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 1

Agenda

No events to display.

Uit het fotoboek


Eindvoorstelling Klassieke Muziek Groep 5 heeft vanmiddag de ukelele afgemaakt en het resultaat is een bijzonder orkest. De kinderen hebben voor meester Dick een liedje gezongen onder begeleiding van de elastieken snaren op hun ukelele!
11 9